Скандальна російська телеведуча і світська левиця Ксенія Собчак дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила висловити свою думку з приводу обрання Володимира Зеленського на пост Президента України. Цікавим відео вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі

"Тепер я дійсно можу говорити , що сиділа на колінах у президента! Ось вже дійсно,несповедимы шляхи Господні... Вітаю Україну з новим молодим президентом" - написала Собчак.

Ксенія Собчак
Ксенія Собчак

У коментарі її фолловеры реагують неоднозначно:
"Хай Україна буде завжди заможною і з достатком! Нехай новий президент принесе тільки удачу", "Обожнюю Україну! Люблю всім серцем, нехай все буде у вас добре!" "Цікаво, хто б міг подумати, що він стане президентом!", "Хто до Ксенії торкається тому світить президентство. Рано чи пізно", "Якщо б Ксюха виграла у нас на президентських виборах, то відео було б ще цікавіше", "Не треба нас вітати з нашим крахом і розвалом!"

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Хто б міг подумати що ці двоє стануть кандидатам в президенти ?", "Зробити Ксю послом Росії в Україні", " Ось це я розумію демократія в Україні!", "Бажаємо і вам молодого президента, беріть приклад з України", "Історичний момент", " Це шедеврально,такий поворот подій", "Зараз багато почнуть відшукувати кадри з «несповідимими шляхами Господніми»", "Ксенія, ви безкоштовно більше нікому не сідайте на коліна. А то прикмета хороша"

Не так давно російський канал НТВ анонсував запуск розважального шоу "Магія" за участю обраного призидента України Володимира Зеленського. В анонсі сказано, що шоу вийде на екрані 3 травня, але знято воно було в далекому 2011 році.

Раніше "Знай.uа" писав, що чоловік Собчак зробив серйозне визнання з приводу сексуальної орієнтації.

Також портал "Знай.ua" писав, що малолітнього сина Собчак застукали в обіймах відомої моделі.