Російська співачка Анжеліка Варум отримує підвищену порцію уваги до власної родини через чутки про постійні зради її чоловіка Леоніда Агутіна. Артистка розповіла про те, як зрозуміти, чи кохає тебе чоловік та поділилася порадами з особистого досвіду.

Відповідний допис вона розмістила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Варум зазначила, що вона часто отримує повідомлення щодо можливої зради чоловіка, тому вона вирішила "відкрити дискусію".

"З особистого досвіду:
1. Не плутайте чоловіків з кріпаками, вони від цього швидко втомлюються:)
2. Кохана для чоловіка не та, з ким стався імпульсивний обмін рідинами, а та, якій він, протягом всього життя, присвячує вірші", - йдеться у дописі.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Судячи зі слів Анжеліки, вона по-філософськи ставиться до того, що відбувається з Агутіним. Вона продовжила роздавати поради й натякнула на те, що й сама може зраджувати чоловіку. Річ в тому, що Анжеліка Варум додала цікаву фразу: "часом, зовсім несподівано, Ви можете здивувати себе саму".

"3. Якщо Ви все ж зорієнтовані на сім'ю і Вам пощастить дожити з коханою людиною до срібного весілля, готуйтеся, на шляху Вас чекає багато сюрпризів. І не чекайте підступу тільки від чоловіків. Часом, зовсім несподівано, Ви можете здивувати себе саму:)
4. Знайте! У Вас завжди є вибір. Як казала моя бабуся: "Колгосп - справа добровільна")))
5. І пам'ятайте! Порожнеча в душі чоловіка - не найстрашніше. Набагато страшніше - порожнеча у Вашій власній душі", - резюмувала артистка.

Зазначимо, що у ЗМІ вже давно подейкують про невірність Леоніда Агутіна. Так, кілька років тому музиканта застукали за поцілунками з дівчиною на "Новій хвилі", потім з'явилися чутки про "невеликому романі" співака і 25-річної Еліни Чага. До цього Анжеліка Варум довго зберігала мовчання й не реагувала на ці чутки.

Нагадаємо, Розлучення Адель: співачку "добили" ще однією новиною, фанати приголомшені.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", вбита горем Джолі написала заповіт: все для найкращого у світі чоловіка.

Також "Знай.ua" писав про те, що Зірка Ігри Престолів розповіла про психічні проблеми.