Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерів в Instagram незвичайним фото. Знаменитість виставила ніжне селфі в капюшоні толстовки і без макіяжу, позуючи в одному із закладів. Так, артистка зізналася, що відзначила світле свято Великодня в колі рідних і близьких, а також трепетно привітала своїх прихильників.

"Я обожнюю це свято.. 💛 Його Сенс, його Традиції! Цей день ми проводимо з родиною та близькими друзями. Сьогодні не було винятком. Скільки усмішок, скільки радості , скільки душевного тепла❤️ Всіх, хто святкує, вітаю з Світлим Святом Великодня ! Христос Воскрес 💛", - поділилася радістю Брежнєва. Фолловери залишилися в захваті: "Веруля, ти як 🐣❤️", "Воістину Воскрес! Яка ви щаслива і умиротворена😊😍👍. Щастя вашій родині❤️", "Віра, у вас відсутній ген старості @ververa", "Прекрасна! Краса Ваша зсередини - справжня!", "Принцеса💗🔥💋💋".

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.