На російському телебаченні зганьбилися з фотографією дружини Володимира Зеленського Олени. Замість фотографії Олени Зеленської в ефірі передачі "Час покаже" на російському Першому каналі показали фотографію киянки Людмили Капустяної.

Не оминув своєю увагою цей інцидент і актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий. Він звернув увагу на помилку російських ЗМІ в програмі "ЧистоNews", пише POLITEKA.

Кошовий продемонстрував фотографію згаданої українки, яка схожа на Олену Зеленську хіба що кольором волосся. При цьому Кошовий натякнув на те, що через цю безглузду помилку у Зеленського можуть виникнути проблеми з дружиною.

"Цілком можливо, що через те, що хтось не перевірив інформацію комусь, перш ніж почати вирішувати державні конфлікти, спішно довелося врегулювати сімейні", – пожартував колишній колега та друг Володимира Зеленського.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Сама ж жінка, яку російські ЗМІ видали за дружину зеленського відреагувала на ситуацію жартома. Відповідний допис вона опублікувала на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Дуже смішна ситуація 😂! Може це хороший знак для мене?! Зустрічаю сьогодні знайому, а вона каже, що мене на ОРТ показують, як першу леді України (моя фотографія і підпис — Олена Зеленська). Для глядачів цього каналу, дружина президента виглядає саме так 😄!"- написала Людмила Капустяна.

Geplaatst door Liudmyla Kapustyana op Dinsdag 23 april 2019

Нагадаємо, Олена Зеленська розповіла про деякі деталі сімейного життя, а також про те, якому стилю в одязі надає перевагу та з ким із перших леді хотіла б зустрітись.

Як повідомляв портал Знай.ua, дружина Зеленського не стримала емоцій на дебатах: палкий поцілунок потрапив на відео.

Також Знай.ua писав, Кошовий виправдався за матірну витівку на дебатах Зеленського і Порошенка: "Нажрусь!".