Російський гуморист Максим Галкін виховує разом з дружиною Примадонною російської естради Аллою Пугачовою двох дітей - Лізу та Гаррі. Галкін активно веде свій профіль в соціальній мережі Instagram і часто тішить шанувальників фото та кумедними відео власних дітей. Так, цього разу він опублікував новий ролик з Лізою і Гаррі в головних ролях.

Цього разу Максим показав, як його діти справляються з труднощами, які зустрічаються на дорогах. У Гаррі та Лізи вже є свої транспортні засоби, на яких вони хвацько ганяють по алеях у замку. Гаррі, як справжній чоловік, володіє власним джипом, а Ліза водить власну карету.

На відео видно, що донька зіркового подружжя Єлизавета справно кермує та їде геть від Галкіна. Її брат Гаррі не пропустив дівчинку через "поломку" власного транспортного засобу, тому Лізі довелося шукати альтернативний шлях.

Причому, водійські вміння Лізи вразили підписників Галкіна. Вони в захваті від того, як хвацько дівчинка управляється зі своїм казковим автомобілем і не пасує перед труднощами та перепонами.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Як вона лихо з механікою", "О, вже зараз можна водійське посвідчення Єлизаветі видавати", "Офігеть, як вона лихо водить свою карету", "Той незручний момент, коли дитина водить краще за багатьох дорослих", "По-моєму, Ліза нормально і на справжньому, дорослому авто поїде", "Горда та незалежна", - написали прихильник Галкіна в коментарях до відео.

Нагадаємо, що Примадонна російської і радянської естради Алла Пугачова показала архівне фото, на якому її зовсім не впізнати, і миттєво привернула до нього увагу численних шанувальників.

Раніше Знай.uа повідомляв, популярний співак, екс-соліст групи "Чай вдвоем" Стас Костюшкін набив тату на честь ювілею Примадонни.

Також Знай.uа писав, що модний критик накинувся з образами на Пугачову, вказавши на несмак співачки.