Американський телеканал HBO показав третю серію останнього сезону "Ігри престолів" – "Битву за Вінтерфелл". В ній відбулася найепічніша і найдовша битва в історії телебачення.

"Ми не зациклюємося на вбивствах, тому що тоді всі втрачають чутливість, і це нічого не означає", – розповів режисер серії.

Відразу після виходу третьої серії HBO в Америці, в інтернеті почали з'являтися яскраві реація. Відгуки користувачів мережі можуть містити спойлери. Тому якщо ви ще не дивилися третій епізод "Ігри престолів"

Нормальне серцебиття:
Під час перегляду Битви за Вінтерфелл:

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Я в шоці

У мене може трапиться серцевий напад в будь-який момент

Все, що я бачу в сьогоднішньому епізоді "Ігри престолів"

Я впродовж всього епізоду

Якщо б HBO підняв контраст, у Дені і Джона було б більше шансів дізнатися, що відбувається під ними. Це було б нереально епічно без необхідності жмуритися!

Стоячи під самим телевізором, намагаюся розгледіти битву

Це найбільш стресовий епізод серед усіх серіалів, які я коли-небудь дивилася

Перші 20 хвилин "Ігри престолів"…

Король Ночі: дай глянути, що у тебе є

Санса:

Я хотів би особисто подякувати Дрогонe і Рейгал. за те, що надали нам єдине джерело світла, який дозволив розгледіти хоч щось в цьому епізоді

Коли зійде сонце на ранок після битви

Мій офіційний відгук про сьогоднішньому епізоді

Хто править світом? Дівчата

"Битва за Винтерфел" є найдовшою серією за всі сезони серіалу. Вона триває 82 хвилини. При цьому її зйомки тривали цілих 7,5 місяців: це була 6-7 денний робочий тиждень по 16-18 годин на добу.

Наголошується, що Мігель для цих сцен надихався показом облоги з другого "Володаря кілець". Крім того, саме Сапочник в 2016 році зняв "Битву Бастардо", за яку отримав "Еммі".

[quote author=""]"Для мене все [третій] епізод – хорор про виживання. Щось на кшталт "Напад на 13-у дільницю", де кілька людей опиняються в облозі. Є ціла команда персонажів, загальна сюжетна лінія, і тут було важливо визначитися, чию історію я розповідаю. Попередні битви я майже цілком знімав від імені

Нагадаємо, Джордж Мартін поставив крапку в "Грі престолів".

Як повідомляв Знай. ua, зірка "Ігор престолів" пустив фанатів у святая святих.

Знай. ua писав, що фанати помітили чортівню на плакаті нової Гри престолів.