Відома російська співачка Юлія Началова померла в одній із столичних клінік 16 березня цього року. Тільки зараз стало відомо, про що переживала виконавиця за кілька годин до своєї смерті.

У мережі розповіли про останньому повідомленні Юлії Началовой, який вона адресувала своїм піар-директор Ганни Ісаєвої. Його озвучили в російських ЗМІ.

За добу до того, як Юлію повинні були ввести в штучну кому, вона в повідомленнях давала вказівки Ісаєвої щодо того, як в пресі будуть відгукуватися про її хвороби.

"Аня. Треба написати, що натерла ніжку від каблуків. Не треба згадувати суглоби. Суглоб там не здувся. Просто натерла ногу. Мені її підлікували професійно. І виправ помилки там", – пише Нічлава.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також артистка попросила свою помічницю, щоб та в публікації акцентувала увагу на тому, що з нею і її станом здоров'я все в порядку.

"Скажи, таку пору року. Авітаміноз. Скажи, щоб вони не займалися брехнею, ахінеєю", – додала співачка.

Саме піар-менеджер співачки і повідомила першою про те, що Нічлава померла. Вона розмістила публікацію про те, що серце Юлі перестало битися на своїй сторінці в Instagram.

Раніше повідомлялося, що лікарі російської співачки Юлії Началовой розповіли більше подробиць про здоров'я артистки безпосередньо перед смертю, коли її стан був просто критичним.

Крім інших проблем зі здоров'ям, за словами лікаря, у співачки була подагра, яка викликала появу так званих тофусів (вузликових утворень). Вона постійно страждала від запалення в суглобах на її руках. Тому співачка приховувала свою хворобу під елегантними рукавичками, видаючи цей трюк за сценічний образ.

Нагадаємо, медики розповіли про головну дивацтва Началовой.

Як повідомляв Знай. ua, чоловік Началовой ошелешив відвертим зізнанням.

Знай. ua писав, що одяг Юлії Началовой несе небезпеку всій її родині.