Популярна російська співачка, випускниця та фіналістка телепроекту "Фабрика зірок 2", учасниця конкурсу "Євробачення 2004" Юлія Савічева заміжня майже п'ять років за Олександром Аршиновим, а знайоме подружжя близько 15 років.

Юлія Савічева і Олександр Аршинов

Савічева каже, що за всі ці роки їй жодного разу не прийшла в голову думка скласти шлюбний договір чи обговорити заздалегідь умови опіки над спільною дитиною. Співачка переконана, що абсолютно неправильно думати про розлучення з чоловіком відразу після клятви вірності.

Деталі свого особистого життя виконавиця розкрила у програмі "Тема" на Ru.tv.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Це якийсь жах – всі ці шлюбні договори". підкреслила Юлія Савічева

Крім того, зірка зазначила, що ситуація з розлученням і оформленням документів по розділу майна для неї страшний сон.

Юлія Савічева
Юлія Савічева

Як показує час і досвід, багато людей після розлучення довго жалкують, що заздалегідь не склали контракт, зауважив у відповідь ведучий. Часто скандали розпалюються і навколо зіркових розлучень – пари роками не можуть поділити нажите добро і дітей. Наприклад, після багаторічної ворожнечі лише нещодавно офіційно розлучилися Бред Пітт і Анжеліна Джолі.

Нагадаємо, що російська співачка, випускниця та фіналістка телепроекту "Фабрика зірок 2", учасниця конкурсу "Євробачення 2004" Юлія Савічева поділилася спогадами про поїздку до Франції. Там співачка куштувала різні національні страви, але не все їй сподобалося.

Артистка опублікувала фото себе 17-річної. Саме в цьому віці Юлія побувала у Франції. Її здивування почалося ще в аеропорту. За словами співачки, вона побачила інших людей.

В Каннах Савічева і зовсім розгубилася від дивовижної краси архітектури, чистих доріг і розкішних готелів. Співачка згадала, як в Монте-Карло спробувала цибульковий суп, а в Парижі побачила Ейфелеву вежу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юлія Савічева втратила дитину. Артистка дала відверте інтерв'ю, в якому розповіла деякі подробиці особистого життя

Також портал Знай.ua писав, що російська співачка Юлія Началова померла у віці 38 років. Близькі співачки звинувачують у її смерті таблетки для схуднення.