Нареченою кінорежисера стала Наталія Львівна Фішман, яка працює помічницею президента Республіки Татарстан.

22 квітня 2019 року Тимур Бекмамбетов і Наталія Фішман одружилися.

Передає clutch.

Бекмамбетов повідомив цю прекрасну новиною у своєму Instagram. Він опублікував знімок, на якому зображені його рука і руки нареченої.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Одружилися вони в Рагсі міста Казань. Наголошується, що захід пройшов скромно. На весілля запросили тільки друзів і близьких.

Тимур і Наталія зустрічалися до одруження приблизно рік. Перші чутки про їх роман ходили ще влітку 2018 року. Їх помітили разом на одному з матчів чемпіонату світу з футболу в Казані. В кінці лютого Бекмамбетов опублікував у Instagram загальне фото зі своєю майбутньою дружиною.



Фанати не пройшли повз такої події і бурхливо відреагували. Думка з цього приводу розділилися. Особливо шанувальникам не сподобалося, що Тимур і Наталія мають велику різницю у віці.

«Бабки вирішують все», «Солодка парочка! Океану любові вам», «Любов наздоганяє в кожному віці!», «Вітаю! Ви наша гордість! Щастя вам», «Вітаю, сімейного щастя», «І ось куди нам старим клячам з молодістю змагатися)», «Це як же треба любити гроші…мені всього 45 і я до такого старого не змогла б опуститися», «Ось так повинно бути все життя!» — писали шанувальники.

Варто нагадати, що Популярна російська співачка, випускниця та фіналістка телепроекту "Фабрика зірок 2", учасниця конкурсу "Євробачення 2004" Юлія Савічева заміжня майже п'ять років за Олександром Аршиновим, а знайомі подружжя близько 15 років.

Савічева каже, що за всі ці роки їй жодного разу не прийшла в голову думка скласти шлюбний договір або обговорити заздалегідь умови опіки над спільною дитиною. Співачка переконана, що абсолютно неправильно думати про розлучення з чоловіком відразу після клятви вірності.

Деталі свого особистого життя виконавиця розкрила у програмі "Тема" на Ru.tv.

Нагадаємо, Голий Панін після бурхливої ночі готує оголеного одному

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Зірка "Кармеліти" загриміла до лікарні

Також Знай.ua" писав про те, що Передсмертне звернення Юлії Началової з'явилося в мережі