З'ясувалося, що ще будучи юною, Полякова активно займалася музикою.

А коли займалася грою на фортепіано, то могла "перестаратися".

Передає Clutch

Оля Полякова
Оля Полякова

Завдяки цьому суперзірка отримала серйозну проблему.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Я грала по 5-6 годин в день, і одного разу просто "переграла руку". Є така професійна штука у музикантів, які довго грають. Не вистачає рідини, і… словом, довелося потім гіпсувати руку і ходити так", – зізнається зірка.

Варто нагадати, що Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новеньким хітом "Мадонна", виконавши його на сцені шоу "Вечір прем'єр з Катериною Осадчою" у незвичайній хеві-метал-поп обробці. Так, артистка виступила в яскравому червоному боді і золотій короні, а підтанцьовка пронесла за нею довгий розкішний шлейф через весь зал.

"МАДОННА в хеві-метал-попі 🔥🔥🔥 Як вам? Підірвали ефір блиском і шиком!", - поділилася емоціями Полякова. Фолловери взялися коментувати: "Схожа на Аллегрову☺️", "Таке собі.. красиве шоу, але пісня не дуже", "Оля-це Кіркоров, Распутіна і Вітас в одному тілі...🤣😂😁", "Оля в цьому мотлоху загубилася!!!А мотлоху надто багато.... дуууже багато...пере перебір!!!", "Перебір в пафосі і пісня не дуже.", "Забагато пафосу, цирк, вибачте", "Ольга, вам потрібен хороший автор щоб написав вам реально хороші пісні для вашого шикарного голосу. А так все однотипне".

Ще ми писали, що Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася зворушливим фото, на якому їй показала свої двох дочок.

"У мене сьогодні подвійне свято, адже у мене дві дочки!" - підписала фото Полякова.

Нагадаємо, Полякова показала красунь-дочок в купальниках

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Схудла Полякова показала ідеальні форми без ліфчика

Також "Знай.ua" писав про те, що Полякова відбила Балана у Кароль пристрасними танцями