Російський співак Микола Басков потрапив у неприємну ситуацію, його номер телефона засвітили на ТБ, тепер співак потрепає від набридливих дзвінків та не знає, що робити.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Олександр Гудков організував для Youtube-каналу "Чікен Карі" проект "Comment out", кожен випуск якого стабільно набирає більше 4 мільйонів переглядів. У передачі встигли "засвітитися" Настя Ивлеєва, Йосип Пригожин, Катерина Варнава, Діма Білан та інші зірки шоу-бізнесу.

На цей раз однією з учасниць шоу стала популярний блогер і подруга Ивлеевой Іда Галич. За правилами "Comment out", гість у студії повинен виконати цікаві завдання, а при відмові від нього написати від свого імені безглуздий коментар в Instagram записі запропонованої йому знаменитості.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Захоплена грою Іда випадково показала номер мобільного Баскова, а команда Гудкова навіть не помітила цього інциденту і номер артиста так і залишився не замазаним.

Басков розлютився і опублікував пост в Instagram, де "подякував" обом за помилку. Тепер співаку доведеться змінити номер телефону.

"Нехай цей треш ви теж коли-небудь відчуєте, коли я викладу ваші особисті номери", — написав Микола Басков.

Співак Філіп Кіркоров порадив колезі змінити номер. Сам король російської поп-сцени раніше також мав подібні проблеми. Справа в тому, що раніше Ольга Бузова випадково "засвітила" на відео номер телефону Кіркорова, і той зіткнувся з валом уваги від незнайомих людей.

Нагадаємо, Максим Галкін дуже зрадів перемозі Зеленського та пакє валізи, щоб мчати до україни.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, Басков намилився до України. Чим манить його та інших російських зірок Київ?

Також портал Знай.ua писав, що останнім часом деякі представники російського шоу-бізнесу шокують не тільки своєю поведінкою, а й скандальними заявами.