Пластичний хірург висловив свою експертну думку про зовнішність Анастасії Волочковій. Їй вже 43 роки і експерт впевнений, що є моменти в зовнішності, які пора підкоригувати.

"Анастасії потрібно задуматися про підтяжки обличчя. Можливо, їй буде потрібно і верхня блефаропластика, бо повіки у Анастасії досить важкі. І брилі на обличчі дуже помітні. Брилі – це шкіра, звисаюча від куточків рота вниз з переходом на подбородочную зону", – пояснює експерт.

Фахівець вважає, що раніше правильного харчування і регулярних занять спортом було достатньо, але зараз необхідно замислитися над більш дієвими способами підтримки власної краси.

"В наш час роблять підтяжку обличчя починаючи з 35 років, якщо на те є свідчення! У всіх шкіра різна, і нерідкі випадки, коли навіть у молодому віці вона стає в'ялою і провисає", – резюмував медик.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Сама Анастасія в численних інтерв'ю стверджувала, що ні особи, ні інших частин тіла не торкалася рука пластичного хірурга. Вона дуже пишається власною фігурою і не звертає уваги на нападки хейтеров.

Балерина дуже любить походи в лазню, занурюватися в крижану купіль і щодня займається балетом. І все це для того, щоб як можна довше залишатися в прекрасній фізичній формі.

Раніше повідомлялося, що скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася коротеньким відео, записавши чергову пісню у свого кращого друга Ведмедика. Так, артистка зізналася, що композицію для неї написав Олексій Малахов, який раніше працював з такими зірками, як Філіп Кіркоров, Алла Пугачова, Микола Басков.

Нагадаємо, Волочкова шокувала знущанням над собаками.

Як повідомляв Знай. ua, Волочкова в штанях і спідниці спокусила Лазарєва.

Знай. ua писав, що Волочкова показала, якою була до шпагатів і скандалів.