У вівторок, 30 квітня відомому російському співакові Філіпу Кіркорову виповнилося 52 роки. Його колишня дружина Алла Пугачова однією з перших привітала артиста в мережі. Відповідний пост з'явився в Instagram російської виконавиці.

"З днем народження, друже!!! Будь здоровий, щасливий і "якай" якомога довше", - написала Алла.

Шанувальників трохи збентежило звернення до досить близькій людині "друже". При цьому, її нинішній чоловік Максим Галкін також називав Кіркорова "друже" і привітав в мережі Instagram.

"З днем народження, друже! Сяй, співай, радій, грай!" – підписав фото Галкін.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також Алла Борисівна на своїй сторінці розмістила відео, де її п'ятирічні діти вітають Кіркорова з днем народження і запрошують в гості.

"Нам дуже весело, коли ти приїжджаєш. Дуже гарні подаруночки ти привозиш", - чесно зізналися Ліза і Гаррі Галкины.

Раніше повідомлялося, що фанати вважають, що Філіп відіграє останній концерт і переїде жити в Майямі. Громадськості відомо, що у поп-короля є нерухомість в США. За припущенням фоловерів, Кіркоров розпродасть свою нерухомість в Росії і поїде на ПМЖ в Америку разом з дітьми.

Нагадаємо, Галкін застукав Пугачову на колінах у Кіркорова.

Як повідомляв Знай. ua, Пугачова перелякала шанувальників останніми фото.

Знай. ua писав, що Кіркоров йде зі сцени.