Відома іспанська акторка і модель Пенелопа Крус попалася спритним папараці. Так, акторку разом з чоловіком Хав'єром Бардемом та їх дітьми зобразили на одному з пляжів. Як можна побачити на фото, акторка не посоромилася відпочивати топлес.

Про це стало відомо завдяки фотографіям, які опублікували в жовтій пресі.

До речі, в ході своєї кіношної кар'єри Пенні теж не особливо боялася оголюватися: простіше перерахувати фільми, де акторка не показувала голі груди, ніж навпаки.

Популярні новини зараз
Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Варто нагадати, що відома голлівудська акторка 52-річна Сальма Хайєк прикрасила обкладинку журналу Town & Country, для якого знялася в новій фотосесії, ставши головною героїнею квітневого номера глянцю. На сторінках журналу акторка відверто розповіла про своє особисте життя.

На сторінках свіжого номера американського видання з'явилися нові фотографії мексиканської кінозірки, яка позувала в сукні-тренчі від Peter Pilotto і сексуальному корсеті від Alexander McQueen. демонструючи стрункі форми і бездоганне відчуття стилю.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Парижі в рамках Тижня моди пройшов найемоційніший показ модельного дому Chanel, на якому зібралося багато знаменитостей, щоб вшанувати пам'ять Карла Лагерфельда. Як відомо, легендарний модельєр помер 19 лютого.

Варто зазначити, що вперше на подіумі глядачі побачили 44-річну Пенелопу Крус. Так, для акторки це дефіле стало дебютним. Примітно, що Крус стала для Лагерфельда останньою музою. Влітку 2018 року вона була обрана новим амбасадором бренду, а восени вийшла перша кампанія Chanel з її участю, автором якої був сам модельєр.

Нагадаємо, найчарівніші знаки Зодіаку: обережно, зводять з розуму навіть астрологів.

Як повідомляв Знай.uа Пенелопа Крус і Хав'єр Бардем показали світові спільну "дитину" – публіка шокована.

Також Знай.uа писав, показали всі: знамениті красуні, які не побоялися оголитися заради грошей і слави.