Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість презентувала ліричну україномовну пісню і кліп "Обіцяю", яку присвятила коханому чоловіку. Так, артистка вперше виступила з новоспеченим хітом на "Вечорі прем'єр з Катериною Осадчою", блиснувши розкішним тілом у білому пишному платті.

"Який гарний номер #обіцяю у нас вийшов, як гадаєте?", - поділилася радістю Каменських. Фолловери не пройшли повз: "а мені не сподобався цей номер, не люблю, коли на сцені валяються:(((", "Що б так роздягатися спочатку схуднути потрібно, "Волосся мішало вам співати постійно лізло в рот", "Пісня шикарна 😍 але ось вбрання під цю пісню 👎🏻 вона ж ніжна ця пісня незвичайна , навіщо одягати купальник під неї ??? 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️", "Бігають, лежать в трусах, де мистецтво???", "Знову лежимо? )))🔥🔥🔥😅❤❤❤❤❤❤", "Все добре,але знову голі дупи,через це створюється відчуття що всі виступи однакові".

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.