Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася кротеньким відео, на якому вирішила провести виховний процес зі старшою донькою Машею, яка не хотіла спати. Так, артистка пригрозилася більше не виконувати будь-які прохання дівчини, після чого тій нічого не залишалося, як погодитися з зірковою мамою.

"Лайфхак для батьків))) @mashapolyakova", - поділилася порадою Полякова. Фолловери взялися коментувати: "Ого, навіщо так ризикувати. Вона не заблокувала телефон😹", "Ще не довго триватиме потім скаже нічо мені не треба і все)", "Навіщо публічно виховувати дівчинку-підлітка,дивно", "Супер мама😍", "Клас, побільше діліться з нами лайфхаками виховання 😀😀😀 ", "Коли мама "Королева Ночі" то який там спати )))))", "Оооу мама Оля , можна більше відео з Машею ❤😂🙌".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.