Відома російська співачка, дружина Максима Галкіна , 70-річна Алла Пугачова дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила трепетно привітати колишнього чоловіка Філіпа Кіркорова з днем народження, виставивши дуже незвичайне фото з ним. Так, артистка назвала екс-коханця "друже" і натякнула на його егоїзм, незважаючи на те, що сам "Король поп-музики" все ще закоханий в Примадонну і не приховує своїх почуттів. Варто відзначити, що зірки залишилися друзями і навіть товаришують сім'ями.

"З днем Народження,друже!!!
Будь здоровий,щасливий і «Я»кай як можна довше❤️", - лаконічно підписала Пугачова. Фолловери взялися коментувати: "Якщо б моя колишня написала мені "друже", я б нажрався горілки", "Дивне якесь привітання", "Який друже така і фотка )", "Якесь дивне привітання, ущипливе!😅", "😂😂😂💪💪 Люблю Ваш гумор🔥🔥🔥🔥🔥", "Грубувато, однак! 😱😱😱😱", "О, Боже, ніхто нікого не образив. У Філіпа грандіозне шоу «Я» називалося, з яким він успішно проїхав пів землі, ось у зв'язку з цим і натяк -привітання. 🤷‍♂️ Алла Борисівна, ми вас любимо!)❤️😍🌺".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще