Солістка популярної українського гурту НеАнгели Вікторія Смеюха часто гастролює різними країнами, радуючи своїх шанувальників. Але для неї такі поїздки – це перш за все відкриття кожен раз нових світів. Вона обожнює подорожувати і тому зірці важко відмовити собі в задоволенні відвідати нові місця. Сьогодні в її "арсеналі" подорожей понад 30 країн.

Про те, чим її приваблюють нові країни а також про свої улюблені точки на карті світу Вікторія розповіла в ексклюзивному інтерв'ю для порталу Знай.uа.

"За кордоном я люблю ходити пішки і вивчати околиці. У містах намагаюся селитися в центрі, щоб всі головні визначні пам'ятки були в пішої доступності. На море - обираю житло далеко від доріг і шуму. У подорожах мені необхідно розслабитися, тому я обираю комфорт, а ось надмірності мене мало цікавлять", - поділилася артистка.

Вікторія Смеюха на відпочинку в Кенії

За словами співачки, їй подобається відпочивати з рідними: мамою, сестрою, подругою або коханим чоловіком.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як зізналася Вікторія, подорожі – це її слабкість і в той же час - сила. Вона розповіла про свої улюблені місця на карті світу.

"У моєму арсеналі понад 30 країн, і кожна трохи мене змінила, чомусь навчила і обов'язково подарувала незабутні емоції. Безумовно, є улюблені точки на карті. Остання моя подорож була на Балі. Казковий острів, який я полюбила з першого дня. Я провела кілька днів у джунглях, відпочила біля океану і зарядилася енергією на цілий рік. Обов'язково повернуся, щоб встати на серф!" - зазначила Смеюха.

Віка відпочиває на Балі

За словами зірки, їй дуже запам'яталася Америка, по якій “НеАнгели” проїхалися з НЕАНГЕЛЬСКИМ туром.

"Всім раджу хоч раз відправитися туди, щоб побувати, без перебільшення, на іншій планеті!" - додала співачка.

НеАнгели в Чикаго

Особливе враження на зірку справила Італія.

"Особливо карнавал, який я угадала відвідати. Маскарад, барвисті костюми, "чудовиська", які пересуваються на платформах, - таке не забувається!", - захоплено поділилася враженнями Віка.

Нагадаємо, Віка з НеАнгелів розповіла, як проводить Великдень. За її словами, це родинне свято, і вона щороку з мамою та старшою сестрою пече паски.

Як повідомляв портал Знай.ua, Віка з "НеАнгелів" захопила ідеальною фігурою в бікіні.

Також Знай.ua писав, гарячі "НеАнгели" показали яскравий кліп "Удары".