Жанна Агузарова по праву вважається найбільш епатажною співачкою пост-радянського простору, яку часто називають російською Леді Гагою. У свій час ця артистка наробила багато шуму, але останнім часом про неї практично нічого не чути. Як зараз виглядає і чим займається Жанна Хасановна?

Агузарова дає на рік близько п'яти концертів у клубах, на яких виконує старий репертуар. Завдяки набутій у свій час популярності, навіть невелика кількість виступів дозволяє їй жити безбідно.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Співачка володіє трикімнатною квартирою у Москві і великою кількістю автомобілів. Чимало часу вона проводить у США, де у неї є своя нерухомість, на Балі і в Тибеті.

Близькі стверджують, що у повсякденному житті Агузарова досить звичайна людина. Вона багато курить, малює і читає, активно стежить за актуальними трендами.

У свої 55 років Жанна виглядає дуже навіть непогано і ретельно стежить за своїм зовнішнім виглядом. Втім, багато шанувальників підозрюють, що все це завдяки її новому захопленню пластичними операціями.

Жанну Хасановну заслужено називають однією з найбільш закритих персон россійського шоубізу. Вона веде замкнутий спосіб життя і не відвідує світські заходи. Втім, нещодавно Іван Ургант умовив співачку відвідати його студію, де вони досить мило поспілкувалися.

Крім того, журналісти російського Vogue прийшли у гості до Агузарової і показали, як вона виглядає в 2019-му році. У ролику артистка розповідає, що вона носить у своїй сумці.

Нагадаємо, Лобода здивувала фанатів новим образом.

Раніше Знай.uа повідомляв, 55-річна Жанна Агузарова роздяглася заради молодих футболістів.

Також Знай.uа писав, Пугачова разом з Лободою виступили проти доньки Алсу.