Днями співачка Алла Пугачова повідомила шанувальників сумну новину - смерть свого близького друга, який займав високу посаду в уряді РФ.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Про це вона розповіла на своїй сторінці у соцмережі та опублікувала відповідне відео.

У повідомленні йдеться, що помер міністр уряду Москви, глави департаменту регіональної безпеки і протидії корупції Володимир Черніков. Алла Борисівна написала, що чиновник був один з небагатьох, хто дійсно любив Батьківщину і людей.

"Пішла з життя прекрасна людина. Це була людина честі і совісті, люблячий батьківщину і людей. Таких сьогодні мало. Якщо ви віруючі, навіть якщо не знаєте його, помоліться за нього. Царство йому небесне. Врятуй і збережи. Володимир Черніков, прощавай", - зворушливо написала Алла Борисівна, прикріпивши відео з покійним, на якому той читає вірш.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Варто додати, що Черніков несподівано помер в ніч на 27 січня на 55-му році життя. Як повідомляють російські ЗМІ, причиною швидкої смерті стала гостра серцево-судинна недостатність.

Нагадаємо, російський шоумен Максим Галкін розмістив у мережі нове сімейне фото, де він позує з дружиною Аллою Пугачовою, сином Гаррі та донькою Лізою.

Алла Пугачова та Максим Галкін
Алла Пугачова та Максим Галкін

Знімок опублікований на сторінці гумориста в Instagram.

"У тата з мамою вечірній вихід", - підписав допис Галкін.

Під дописом з’явилось безліч здивованих коментарів щодо неприродно молодого вигляду Примадонни: чи то захопилася фотошопом, чи то зробила чергову пластичну операцію. Шквал емоцій викликав свіжий вигляд Примадонни.

Як повідомляв раніше Знай.ua, відомий російський шоумен, ведучий та пародист Максим Галкін у своєму Instagram тепло висловився про Світлану Лободу та її виступ, який пройшов в Москві.

Максим Галкін
Максим Галкін

Наголошується, що на концерті побувала і Алла Пугачова. Захоплений Максим в коментарях до спільного фото з Лободою схвально відгукнувся про шоу української співачки.

Також Знай.ua писав про те, що російський співак і композитор Ігор Ніколаєв ошелешив підписників свого Instagram, показавши фото з Аллою Пугачової.