Відомий український блогер Майкл Щур у своїй програмі у притаманній йому саркастичній манері пожартував над музикантом Святославом Вакарчуком.

Майкл Щур

Щур прокоментував відеозвернення лідера гурту "Океану Ельзи", який повідомив, що наступний концерт відбудеться в Києві на День міста. При цьому співак заявив, що це "демократичний концерт з демократичними цінами", де "не буде ніяких віп-зон".

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

"Що може бути більш несподіваним, ніж концерт "Океан Ельзи" на день Києва? Тільки концерт на День Незалежності. Ніякої віп-зони, вирішив Святослав. І поділив галявину на фан-зони з ціною квитків 250 гривень і 950 гривень", - зазначив Щур.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Вакарчук також поцікавився у шанувальників, як їм така ідея, додавши, що ще не повідомив про ці плани іншим учасникам групи.

"Спостерігати, як Вакарчук зображує рішучого і проактивного, це як дивитися на перший секс Ар'ї Старк, якось трохи навіть незручно", - резюмував Щур.

Переглянути відео можна за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=SNeOeu8UqwU&list=RDSNeOeu8UqwU&start_radio=1&t=2

Нагадаємо, на думку відомого українського аналітика Юрія Романенка, Святослав Вакарчук - сумний клоун виборчої кампанії 2019 року.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Схоже, що відомий співак дуже хотів спробувати себе в ролі президента, але сміливості не вистачило.

Як повідомляв раніше Знай.ua, відомий український співак Святослав Вакарчук виступив з відеозверненням, в якому розповів, що під час президентської кампанії зміст підмінюється формою і закликав український народ вимагати змісту від кандидатів у президенти Петра Порошенка та Володимира Зеленського.

Порошенко і Зеленський
Порошенко і Зеленський

Вакарчук опублікував відео у своїх соцмережах.

"І так відбувається протягом всієї президентської кампанії зміст підмінюється формою. Йде постійне змагання кольорів і слоганів. Пафос проти гумору. Білборди проти Інстаграму. Молебень проти серіалу", - каже співак.

Також Знай.ua писав про те, що популярний український співак і вокаліст групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук, який раніше відмовився балотуватися в президенти, записав відеозвернення до українців.