Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав трепетне селфі з коханою дружиною, позуючи на задньому сидінні автомобіля. Так, парочка вирушила в теплі краї на травневі свята, а Алла виглядає помітно схудлою і явно молодшою, ніж коли тільки зустрілася з Максимом.

"Вітаємо з Першотравнем! Обіймаємо! Обіймаємо! #1мая", - лаконічно підписав Галкін. Фолловери взялися коментувати: "які Гарненькі!!! Алла Борисівна день від дня все красивіше і красивіше!! Ось що значить коли поруч гідний чоловік!!! Щастя Вам, всіх благ!!! Зі святом!!!", "Шикарно виглядає Алла Пугачова!👍😍І вас з 1 травня!!!💐😊", "По-моєму над нею час не підвладний . Добре виглядає )))", "Щастя вам до лиця", "Як же Аллі добре з прямими волоссям", "Нікому так не личить чубчик,як Аллі Борисівні🤗🤗🤗", "Алла як вино, чим старше тим міцніше і смачніше🔥💜🤗 Кохайте і будьте коханими 😌", "Максим, хто ця прекрасна дівчина поруч з тобою? 😉 Ви такі класні! Рада за вас!".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще