Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу миле фото із зоопарку. На фотографії, що з'явилися в записі Лободи, вона постала на огляд публіки в кумедному образі, десь за кордоном. Шанувальники припустили, що співачка виїхала з Росії після скандалу на шоу "Голос. Діти", що виходить на путінському телеканалі. Інші ж вважають, що Лобода поїхала відпочивати з дітьми на травневі свята. Як би там не було, зірка таки покинула Росію.

На знімку вона позує в пляжному образі на тлі пальм. Найбільше уваги шанувальників привернула черепаха, яку Світлана Лобода тримає в руках. Співачка знята таким чином і з такого ракурсу, що не видно, у що вона одягнена. Для прогулянки зірка розпустила волосся і одягла невеликі сонцезахисні окуляри. У підписі до фото Світлана Лобода написала: "Море, діти, зоопарк, все за планом".

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Така публікація зірки не залишилася без уваги фанатів. Фолловери почали активно обговорювати фотографію Лободи і вгадувати, куди вона вирушила відпочивати. А ось деякі в коментарях все ще обговорюють скандал на шоу "Голос. Діти". "Відпочиньте на славу, а потім будуть нові концерти", "Ну чому така ідеальна?", "Світлана і черепашка – ідеально, дуже милі", "Бережіть черепаху від дітей", "Хорошого вам відпочинку", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.