Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

І в цей раз Аліна не здивувала свою аудиторію, вона опублікувала фото, на якому позує в сміливому образі. Дівчина зображена на прогулянці в Празі, крокуючи по мосту, з якого відкривається неймовірний краєвид на місто. Для прогулянки Аліна вибрала досить відверте вбрання. На ній довге чорне плаття, яке підкреслює фігуру і оголює пишні груди, а поверх нього Гросу накинула чорну кофтинку. На плечі вона повісила невелику темну сумочку. Волосся зірки розпущене і розпатлане вітром, а на її обличчі легкий макіяж і серйозний вираз. Аліна дивиться в камеру, тримаючись рукою за перила мосту.

У підписі до фотографії Аліна Гросу нічого не написала, залишила тільки смайлик у вигляді сердечка. Така публікація не залишилася без уваги шанувальників співачки, фоловери буквально засипали її компліментами в коментарях і лайками. Інші ж здогадалися, що дівчина вирушила в Прагу, і відображена на прогулянці на знаменитому мосту в цьому місті.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Можна не любити все що завгодно, але не любити Аліну це гріх", "Як завжди, неймовірно красива", "Аліна прекрасна", "Крута фоточка, успіхів тобі, Аліна", "Красиво, на мосту в Празі?", "Краса", "Яка красуня", "Ти шикарна", "Красуня, просто балдію", "Так, це Прага", "Чарівна", "Крихітко, ти супер", "Неймовірно красива!", "Красуня", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.