Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографії з життя і різних виходів у світ. Нещодавно співачка презентувала новий пікантний кліп на пісню "Playmate", який на всю просуває у своєму Instagram. Однак цього разу Даша вирішила відійти від реклами власного кліпу і показала пікантні фото, які підкорили серця її шанувальників.

Як відомо, нещодавно Даша Астаф'єва публікувала гарячі обкладинки журналу Playboy зі своїми фото. Тепер же вона, мабуть, вирішила підтвердити свій статус зірки Playboy, і опублікувала не менш пікантні знімки. Для спекотної фотосесії артистка наділа стильну чорну прозору блузу, декоровану смарагдовим пір'ям, крізь яку просвічується чорний бюстгальтер. Також на ній чорні оксамитові штани-кльош. Волосся Даші розпущене, а на її обличчі яскравий макіяж. Співачка стоїть у вишуканій позі, поклавши одну руку в бік, а другий спершись на стіну.

У підписі до фотографії Даша Астаф'єва написала: "@millanova fashion show by @anka_fateeva". Шанувальники в захваті від нової фотосесії Даші Астаф'євої і засипають зірку компліментами в коментарях. Багато відзначили чуттєвість артистки на цьому фото, а іншим сподобалася її незвичайна зачіска і оригінальна блуза.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Даша-Даша, ти богиня", "Оце сексуальність", "У мене навіть не вантажиться ця фотографія, але я впевнений, там щось вартісне", "Ну просто чарівність", "Пікова дама", "Даша, ну яка ви красуня! Не перестаю захоплюватися!", "Даша, Ви завжди красива! Але нарешті Ви на цьому фото не сумна! Я дуже рада!", "Яка гарна", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно його піарить у своєму Instagram.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.uа" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.