Переможниця дев'ятого сезону вокального шоу "Голос країни", підопічна Дана Балана Оксана Муха, яка надовго запам'ятається суддям та всім українцям унікальним яскравим голосом, впевнено перемогла в фіналі шоу. В якості призу співачці подарували квартиру у Києві, але те, що жінка побачила на власні очі, просто не повірила. Замість трикімнатної квартири Муха отримала двоповерховий пентхаус.

Оксана влаштувала екскурсію своїм новим помешканням, - пише "Факти".

Оксана Муха

"Я дуже щаслива, адже тобі дарують таку можливість мати житло у Києві. І коли мені сказали, що замість 3-кімнатної квартири подарують двоповерховий пентхаус на останньому поверсі з величезною терасою і прекрасним видом, я не могла повністю повірити у все, що з мною відбувається. Це той випадок, коли ти чекаєш одне, а тобі несподівано дарують набагато більше. Це дуже приємно", - поділилася першими враженнями Оксана.

Оксана у новій квартирі

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Оксана розповіла, як планує облаштувати столичну квартиру. Оскільки площа приміщення дозволяє, там вона зробить студію, де втілюватиме свої творчі ідеї в життя.

"Тут буде місце для запису вокалу, де будуть стояти музичні інструменти буде зона для відпочинку та обговорень музичних ідей. Це буде повністю творчий майданчик, для мене це велике щастя. І якщо ще на днями я не впевнена, коли зможу переїхати в Київ я вже швидше хочу, щоб все сталося якомога швидше. Але, звичайно, потрібен час, тому все складеться так, як потрібно, тому що переїзд неминучий. Це буде дуже вчасно для моєї сім'ї" - зізналася співачка.

Варто додати, що це не всі сюрпризи для переможниці "Голосу країни". Її наставник, молдавський співак Дан Балан запроси Муху в якості гості на його всеукраїнський тур.

Нагадаємо, Дан Балан розповів, що планує на рахунок співачки Тіни Кароль, з якою йому приписували роман.

Як повідомляв портал Знай.ua, Дан Балан представив новий драйвовий хіт.

Також Знай.ua писав про те, що підопічна Олени Кравець блиснула сексуальною фігурою в купальнику.