За збігом обставин в один день, в четвер, 2 травня, стало відомо про вагітності двох голлівудських актрис Кіри Найтлі і Блейк Лайвлі. Відповідні фото з заходів з'явилися в мережі.

Зірка "Анни Кареніної" і "Піратів Карибського моря" увечері 2 травня з'явилася на презентації годин Chanel J12 в паризькому бутіку бренду в кремовій сукні. Всі помітили кругленький живіт Найтлі. Це не перша вагітність актриси, у неї з чоловіком Джеймсом Райтоном вже є 4-річна дочка Еді.

При цьому першу вагітність Кіра Найтлі не приховувала і до останніх місяців виходила з чоловіком у світ. На даний момент доньці вже три роки. Найтлі – феміністка і виховує свою дочку відповідно, отже, вона не показує їй "Попелюшку", адже це історія про те, що дівчина чекає багатого принца, який повинен її врятувати.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Ні! Рятуй себе сама! І "Русалоньку", де героїня жертвує своїм голосом заради чоловіка, їй теж дивитися не можна. Не віддавай чоловікові свій голос! Правда, мені подобається пісня", - заявила зіркова мама.

У цей же вечір в іншому місці стало відомо про вагітність відомої 31-річної актриси Блейк Лайвлі, яка відома по серіалу "Пліткарка" з'явилася зі своїм чоловіком Райаном Рейнольдсом на прем'єрі фільму "Покемон. Детектив Пікачу" в яскраво-жовтій сукні Retrofête, яка підкреслила її цікаве положення.

Це третя вагітність актриси. У них з чоловіком вже є двоє дітей – 4-річна дочка Джеймс і 2-річна Інес. У численних інтерв'ю артисти не раз говорили, що у них точно буде чимало дітей, так як обидва виросли в багатодітних сім'ях і вважають це великим щастям.

Нагадаємо, кому категорично не можна народжувати вдома.

Як повідомляв Знай. ua, Меган Маркл взяли під озброєну охорону.

Знай. ua писав, що Холоденко розповіла про величезну втрату під час вагітності.