Головний герой шостого сезону шоу "Холостяк" став новим тренером на іншому проекті СТБ "Зважені та щасливі" Іраклі Макацарія вирішив показати, як тренує нових учасників. Відповідні відео він опублікував у Stories свого Instagram.

Не так давно стало відомо, що Іраклі замінить зіркового тренера В'ячеслава Узєлкова в популярному шоу про схуднення. Разом з ним тренером буде Марина Боржемская, а ведучою шоу в новому сезоні буде Аніта Луценко.

У четвер, 2 травня, Іраклі вперше поділився відео, як тренує учасників зі своєї команди в шоу "Зважені та щасливі". На кадрах видно, як холостяк в ролі суворого тренера не дає учасникам і секунди відпочинку. Він наполегливо закликає їх не розслаблятися і працювати.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше повідомлялося, що самий завидний холостяк країни, кінопродюсер і власник розкішної спортивної фігури Іраклі Макацарія приєднався до проекту каналу СТБ "Зважені та щасливі". Грузинський красень буде тренувати учасників дев'ятого сезону шоу, зйомки якого в самому розпалі. Як розповів "Знай.иа" Макацарія, він знає, як важко учасникам і розуміє, наскільки складно побороти себе.

"Проект "Зважені та щасливі" дуже благородний – ти допомагаєш людям. Ми бачимо, з яким надмірною вагою учасники приходять на проект, з якими нелегкими життєвими ситуаціями. Вони опустили руки. Тому їх потрібно в першу чергу мотивувати і допомогти стати краще і здоровіше. Для мене величезна честь і велику насолоду брати участь у цьому", - поділився екс-Холостяк.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" розповів про зйомки нового сезону "Зважені та щасливі".

Як повідомляв Знай. ua, холостяк Добринін відверто розповів, як потрапив на проект.

Знай. ua писав, що зірка "Холостяка" заманює наречених великодніми пасками і яйцями.