Відомий в Україні 33-річний бізнесмен з Грузії Іраклі Макацарія, який був героєм шостого сезону проекту "Холостяк" і шукав в нашій країні наречену, активно веде Instagram і часто тішить шанувальників новими фото. Цього разу власник продакшн-компанії Mag Entertainment похвалився фанатам, що відправився в Індію і здійснив свою мрію.

Так, на своїй сторінці в соцмережі Іраклі Макацарія опублікував нову фотографію, на якій позує з легендою індійського кінематографа Амітабхом Баччані. Шоумен розповів про свою мрію потрапити в Боллівуд (індійський Голівуд), а також заінтригував шанувальників новими проектами. На фотографії Іраклі Макацарія позує в простих синіх брюках і білій сорочці в тоненьку смужку. Він стоїть в обнімку зі своїм кумиром і мило посміхається.

"Якщо сильно вірити у свою мрію, це тільки питання часу, коли вона здійсниться. 10 років тому, коли вперше задумався про співпрацю з Боллівудом, мою мрію сприйняли несерйозно і з деякими насмішками. Але я точно знав, що рано чи пізно цей момент настане! Сьогодні зустрілися з Амітабхом Баччані, легендою індійського кінематографа, в його домі – приємно поговорили, обговорили ідеї для майбутніх проектів. Тепер приступаємо до роботи! Не бійтеся мріяти! Не слухайте те, що говорять інші і завжди впевнено йдіть до своєї мети!", - написав Іраклі Макацарія.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз і почали активно коментувати публікацію Іраклі. Фани в захваті від цілеспрямованості холостяка і називають його своїм натхненням йти до своїх мрій та цілей. "Будь-яке бажання, мрія стає матеріально-реальною, якщо по-справжньому щиро в це віриш", "Спасибі, Іраклі, що ти своїм прикладом показуєш людям, що все можливо, головне вірити в себе", "Цікаво подивитися на результат вашої спільної роботи. Чекаю з нетерпінням", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.