Соня Євдокименко – 17-річна модель і співачка, яка є онукою відомої співачки Софії Ротару. Дівчинку навіть назвали на честь зіркової бабусі. Соня регулярно виставляє в соцмережах свої фото, на яких демонструє переваги своєї фігури. Так, вона явно у захваті від своїх довгих ніг, які подобаються і публіці, у зв'язку з цим дівчина регулярно отримує схвальні відгуки від своїх підписників в Instagram.

Так, нещодавно на своїй сторінці в соцмережі Софія опублікувала стильне фото, на якому демонструє українську красу на вулицях Кенсінгтона, що у Великій Британії. Дівчина зображена на жвавій вулиці, наче виходячи з кафе або будь-якого іншого приміщення. Видно, що погода в Кенсінгтоні не дуже балує – крізь густі сині хмари ледь просочуються промінчики сонця.

Соня Євдокименко вийшла на прогулянку в модному чорному комбінезоні з атласною оборкою, який підкреслив струнку фігуру дівчини і оголив витончену спину. Довге волосся моделі розпущене і м'якими хвилями спадає на плечі і спину, а на її обличчі легкий макіяж. В руці дівчина тримає свою чорну курточку, вона не дивиться в камеру, але злегка посміхається.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

У підписі до фотографії Соня Євдокименко написала: "Who’s ready for the weekend?!", що можна перекласти, як: "Хто готовий до вихідних?!". Фолловери Соні, яких налічується в Instagram вже понад 100 тисяч, не пройшли повз і почали активно коментувати фото. Дівчину буквально засипають компліментами в коментарях до знімка, фани в захваті від її природної краси та елегантного стилю.

Нагадаємо, онука Ротару вразила мережу красою і отримала благословення від Лагерфельда.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що внучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.