Французька актриса Анна Бургиньон, яка більш відома під псевдонімом Анемон, померла на 69-му році життя після тривалої хвороби. Про це стало відомо зі слів агента Бургиньон. Як зазначається, у актриси був рак легенів.

За свою кар'єру Анемон знялася в десятках фільмів і серіалів. Популярність актрисі принесла роль співробітниці служби довіри в комедії "Дід Мороз — відморозок". У 1988 році Бургиньон була удостоєна премії "Сезар" за роль у фільмі "Велика дорога".

Анна Бургиньон

Раніше ми повідомляли про смерть легендарної радянської актриси Еліни Бистрицької, яка прославилася завдяки ролі у фільмі "Тихий Дон". Про це повідомили 26 квітня у прес-службі Малого театру, де Бистрицька працювала з 1958 року.

Варто зазначити, що артистка пішла з життя у Страсну п'ятницю - день, коли всі християни згадують засудження на смерть, хресні страждання і смерть Ісуса Христа. Місцеві журналісти вирішили дізнатися, що може означати смерть у цей день.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Еліна Бистрицька

Священик розповів журналістам: "Дату смерті, як і дату народження, людина не вибирає сама. І кожному відміряно свій час. Страсна п'ятниця – найскорботніший день у році. Це час, коли був розіп'ятий Господь наш Ісус Христос. Догляд в цей час, безумовно, особливий для християнина. Померти разом з Христом в один день – це разом з ним витерпіти всі життєві страждання і разом з ним воскреснути. Це дуже добрий знак".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в понеділок, 29 квітня в Лос-Анджелесі помер американський режисер Джон Сінглтон. У віці 51 року режисер, який перебував у комі, помер в оточенні найрідніших і найближчих людей після відключення системи життєзабезпечення.

Джон Сінглтон

Як повідомляв портал "Знай.uа": відома канадська модель і актриса Стефані Шерк покінчила життя самогубством у віці 37 років. В даний час подробиці жахливої трагедії уточнюються. Актриса Стефані Шерк відома глядачам по серіалу "Міст".

Також "Знай.uа" писав, що у віці 80 років помер народний артист Росії, лауреат Державної премії СРСР, член Гільдії художників кіно і телебачення Спілки кінематографістів Валерій Філіппов.