Переможниця дев’ятого сезону найвокальнішого проекту "Голос країни" Оксана Муха вперше побачила свій подарунок - 3-кімнатну квартиру в Києві в ЖК "Crystal Avenue" від НОВОБУДОВА.

Спонсор проекту настільки захопився ідеєю Оксани про створення власної студії у домівці, що вирішив замість 3-кімнатної квартири подарувати їй двоповерховий пентхаус на останньому поверсі будинку в ЖК "Crystal Avenue", аби нове житло надихало переможницю "Голосу країни" на створення нових хітів.

Ось як відреагувала Оксана Муха на подарунок:

"Я за будь-що була щаслива, адже тобі дарують таку можливість – мати житло в Києві. І коли мені сказали, що мені замість 3-кімнатної квартири подарують двоповерховий пентхаус на останньому поверсі з величезною терасою та прекрасним краєвидом, я навіть не могла повністю повірити у все, що зі мною відбувається. Це той випадок, коли ти чекаєш одне, а тобі неочікувано дарують набагато більше. Це дуже приємно".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

На питання про плани на майбутню домівку і коли Оксана буде переїжджати, учасниця відповіла:

"Я вже встигла спланувати, що з другого поверху зроблю собі творчий куточок, де буде місце для запису вокалу, де стоятимуть музичні інструменти і буде зона для відпочинку й обговорення музичних ідей. Це буде повністю творчий майданчик, для мене це велике щастя. І якщо ще на днях я була не певна, коли зможу переїхати до Києва, то зараз я вже скоріше хочу, аби все відбулося якнайшвидше. Але, звісно потрібен час, тому все побудується так, як потрібно, бо переїзд неминучий. Це буде дуже вчасно для моєї родини".

Нагадаємо, що у неділю, 21 квітня відбувся також фінал проекту "Голос країни". У суперфіналі змагалися чотири тренери та чотири виконавці: Вікторія Олійник, Андрій Хайят, Карина Арсентьєва та Оксана Муха. В результаті голосування перемогу здобула підопічна Дана Балана — Оксана Муха.

Як повідомляв Знай.ua, Потап показав кумедне фото зі своїми "вихованцями".

Також Знай.ua писав, що Осадча опублікувала яскраві фотографії, на яких постала в стильному образі, в якому прийшла на ефір талант-шоу "Голос країни".