Останні вокальні бої на шоу Голос країни-9 відбулися у неділю, 17 березня. При цьому виступ підопічних Потапа Роксолани Сироти та Артема Банара стали одним з найяскравіших моментів вечора. Вони виконали хіт MONATIK і Наді Дорофєєвої "Глибоко".

"Я глибоко вражений. Мені дуже приємно", - поділився Монатік після виступу.

Своєрідну інтерпретацію пісні почула і сама Надя Дорофєєва, яка була на цей раз в залі. Вона була вражена виступом і разом з Монатиком виконала свою пісню, динамічно танцюючи.

За результатами вокальних боїв в команді Потапа залишилася Роксолана Сирота, хоча сама Дорофєєва проголосувала за Артема Банара.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше повідомлялося, що шоумен Потап (Олексій Потапенко) зібрав свою дрімтім з якої він продовжить шлях далі.

Першими на ринг вокальних боїв вийшли гурт "Шпилясті кобзарі" і Катерина Гулюк. Вони виконали українську народну пісню "Ой, під вишнею" в сучасній обробці. За підсумком, Потап вибрав групу, яка прийшла на проект з метою не дозволити закрити свій музичний навчальний заклад.

Продовжили потік божевільного таланту Ярослав Кошельник і Микола Запорожан. Справжні чоловіки підкорювали зал з піснею Adriano Celentano "Confessa". Ярославу дуже важко давався італійську мову, але Потап вибрав саме його для наступного етапу.

Нагадаємо, Дорофєєва ніжно поцілувала себе кохану. Надя Дорофєєва похвалилася розкішним чином і порадувала фанатів по всій Україні.

Як повідомляв Знай. ua, Дорофєєва проміняла Дантеса на Монатіка. Відома співачка Надя Дорофєєва показала відео свого виступу з Дмитром Монатиком.

Знай. ua писав, що Дорофєєва вивалила сідниці, як у Кім. Надя Дорофєєва похвалилася шикарною фігурою, засвітивши попу в облягаючих лосинах.