Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фото, на якому позує в купальнику-бікіні.

Так, у публікації, яка з'явилася на сторінці Насті Каменських, вона постала на огляд публіки в спокусливому купальнику-бікіні чорного кольору. Так, після більш-менш скромних фото, які Настя публікувала останнім часом, вона показала знімок в жаркому бікіні, цей купальник підкреслив соковиті форми Каменських. Артистка відображена в пікантній позі, її волосся розпущене і укладене на одне плече, а на її обличчі немає макіяжу.

Судячи з пляжного фото, Настя Каменських вирушила в теплі краї на травневі та великодні свята, які в цьому році практично збіглися. Співачка не залишила геолокацію, так що її фоловерам залишається тільки здогадуватись, де вона відпочиває. Також Настя не підписала свою гарячу фотографію. Фанати не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці зірки. Одні Настю Каменських засипають компліментами і кажуть, що такому образі вона дуже жіночна, а деякі написали, що купальник у неї невдалий і взагалі, що Настя кудись поділа свій пишний бюст.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Чому, як тільки жінка схудла, вона обов'язково починає напівголою викладати себе. Так смішно виглядає", "Навіщо робити такі фотки?", "Гарна, чортиця", "Анастасія, куди поділися ваші груди?", "Непогано зберігся", "Груди куди поділися, здулися?", "Як у Кім", "Каменських завжди голяка бігає", "Яка ти красива", "Прекрасні форми і все натур продукт, обожнюю вас, Настя", "А груди де?", "А де ж її груди, 4-го розміру раніше були?", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.