Популярна американська актриса Роуз Макгоуен, найбільш відома за роллю Пейдж в серіалі "Зачаровані", дуже скоро приїде в Україну. Зірка стане спеціальною гостею на Одеському кінофестивалі 2019.

45-річна зірка стане спеціальною гостею ювілейного 10-го Одеського міжнародного кінофестивалю, який проходитиме з 12 по 20 липня.

Цю інформацію повідомляють у прес-службі ОМКФ.

Варто відзначити, що Макгоуен є не тільки чудовою актрисою, але і всесвітньо відомою активісткою, пропагує ідеї гендерної рівності та фемінізму.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім
Показати ще

Роуз Макгоуен

Крім серіалу Зачарованих, Макгоуен прославилася ролями в таких фільмах, як Крик, Конан-варвар і Покоління DOOM. Вона знімалася у фільмах Квентіна Тарантіно і Роберта Родрігерса, включаючи Грайндхаус, Доказ смерті і Планета страху.

Макгоуен також відома, як перша голлівудська актриса, яка звинуватила скандального американського продюсера Харві Вайнштейна в сексуальних домаганнях.

Роуз Макгоуен

Нагадаємо, нещодавно у зірки серіалу "Зачаровані" Роуз Макгоуен був день народження – актрисі виповнилося 45 років. В честь свята зірка вирішила викласти селфі з голими грудьми.

Взагалі актриса обожнює епатаж – нещодавно Макгоуен викладала в свій профіль знімок з моделлю-андрогіном Рейном Давом. До речі, ходять чутки, що у них з Роуз роман. Що не дивно – парочка разом приймала ванну. Нагадаємо також, що рік тому саме Роуз була в числі перших, хто звинуватив продюсера Харві Вайнштейна в сексуальних домаганнях.

Роуз Макгоуен

Раніше портал "Знай.uа" писав, що канал CW опублікував перший трейлер "Зачарованих" — ремейка популярної саги з 90-х. Цього разу сестер спочатку дві (Мел і Меггі), і лише після смерті матері від темних сил до них приєднується третя сестра Мейсі. Про рімейку серіалу про трьох сестер-відьом американський телеканал The CW оголосив ще в 2017 році.

Над сценарієм шоу працювала авторка "Jane The Virgin" Дженні Снайдер Урмен, а головні ролі у перезапуску зіграли Мелоне Діас, Мадлен Манток і Сара Джеффрі.