Відома українська актора Ольга Сумська поділилась яскравими кадрами з дитинства.

Відповідні кадри вона опублікувала на власній стрінці в Instagram.

Народна артистка України Ольга Сумська частенько радує своїх шанувальників новинами зі свого життя. Актриса впевнений користувач Instagram і не забуває публікувати фото зі свого життя в мережі.

Варто відзначити, що архівні чорно-білі кадри маленької школярки, майбутньої "Роксолани" відразу ж підкорили користувачів мережі.

"Моє 1 Травня. Разом із мамою Ганною Іванівною", – написала вона.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Варто нагадати, що зовсім нещодавно зірка поділилася з підписниками знімком зі своїм пластичним хірургом, яке було зроблено в клініці пластичної хірургії і омолодження.

На фотографіях, які з'явилися на сторінці Ольги Сумської, вона постала на огляд публіки в стильному образі, стоячи поруч зі своїм пластичним хірургом Павлом Денищуком. Актриса відвідала клініку пластичної хірургії і омолодження, в якій працює її лікар, однак не уточнила, яку саме процедуру робила. Водночас вона розповіла про свого улюбленого лікаря і акцію, яка проходить в клініці.

Нагадаємо, народна артистка України Ольга Сумская вирішила показати українцям своє ставлення до закону про мову. І вибрала для цього досить оригінальну форму. Відповідний пост з'явився в Instagram співачки. Актриса вирішила написати рядки з вірша Дмитра Білоуса, який стосується мови.

Як повідомляв "Знай.ua", актриса Ольга Сумська - не тільки талановита артистка й виняткова красуня, але і відмінна господиня. Вона постійно ділиться з шанувальниками своїми унікальними рецептами, і один з них - головна страва на Великдень. Представляємо ідею, як приготувати дієтичний сирна паска. І смачно, і корисно, і святково.

Також "Знай.ua" писав, що Ольга Сумська, порадувала шанувальників в Instagram новим фото. Знаменитість поділилася трепетним чорно-білим знімком з дитинства, який колись давно зробив її батько. Так, артистка відзначила, що в кадрі їй лише 14 років, а фанати залишилися в захваті від виразних очей Ольги.

Виклик Зеленському: зламати систему кришування, Порошенко - монстр корупційних оборудок. Катеринчук