В одному з розважальних закладів Голлівуду стався інцидент, в результаті якого постраждала колишня цивільна дружина українського боксера Володимира Кличка - Хайден Панеттьєрі.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Наразі вже відомо, що на популярну акторку накинувся з кулаками власний коханий чоловік. Відомо, що на той момент Хайден з хлопцем актором-початківцем Брайаном Хікерсоном відвідували нічний клуб.

Володимир Кличко з Хайден Панеттьєрі
Володимир Кличко з Хайден Панеттьєрі

Проте прийнявши велику порцію алкоголю, він почав вести себе доволі неадекватно і агресивно. Більше того в один момент він завдав дівчині кілька ударів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Відомо, що п'яного дебошира затримали поліцейські, які прибули на виклик, його відразу ж доставили до однієї з дільниць. Пізніше його випустили під заставу в 50 тисяч доларів.

Варто відзначити, що це вже не перший подібний випадок, у якому "засвітився" хлопець. Так, нещодавно він випивав зі своїм батьком після чого його побив. За словами друзів, під дією алкоголю Брайану складно тримати себе в руках.

Поки невідомо, чи буде висувати звинувачення проти власного залицяльника.

Хайден Панеттьєрі
Хайден Панеттьєрі

Варто нагадати, у кінці минулого тижня на Хейден Панеттьєрі обрушилося ціле цунамі критики. Причиною тому була, спливла в Мережі інформація про те, що зараз 4-річна дочка актриси Кайя-Євдокія не живе разом з нею.

Нагадаємо, американський актор Брайан Хікерсон, бойфренд Хайден Панеттьєрі, заявив, що вона знаходиться на відпочинку разом з дочкою Кайею Євдокією і українським боксером Володимиром Кличком. Про це Хікерсон заявив у коментарі виданню Access, захищаючи репутацію Панеттьєрі.

Як повідомляв "Знай.ua", екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Володимир Кличко перевіз чотирирічну дочку Кайю-Євдокію в Київ. Ледь розлучившись з Кличком-молодшим, американка Хайден Панеттьері почала зустрічатися з актором Брайаном Хікерсоном. Рідні і друзі Хайден всерйоз стурбовані тим, що вона разом із новим бойфрендом пішла по похилій, захопившись алкоголем.

Також "Знай.ua" писав, що колишня подруга українського боксера Володимира Кличка актриса Хайді Панеттьєрі побувала на шоу Конана і дала розгорнуте інтерв'ю про свої стосунки з колишнім чоловіком і батьком її дочки Кайі.

Виклик Зеленському: зламати систему кришування, Порошенко - монстр корупційних оборудок. Катеринчук