Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Москві, часто радує шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає можливості похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.

Так, і в цей раз Анна Сєдокова не розчарувала своїх підписників і вивалила в мережу відверте фото, зроблене на пляжі. Артистка відображена лежачи на шезлонгу біля басейну спиною до камери, скоріше навіть не спиною, а п'ятою точкою, яка вражає уяву своїми розмірами. Анна наділа червоний купальник, труси від якого її попа буквально зажувала. Її волосся зібране в недбалу зачіску, а на обличчі у неї рожеві сонцезахисні окуляри. Анна задерла вгору руку з пляшкою якогось напою, показуючи її перед камерою.

У підписі до фотографії Анна Сєдокова написала тільки хештег – слова з її нової пісні #мамабудетдэнсить. Геолокація до фотографії свідчить про те, що співачка відпочиває в готелі Regnum Carya, який знаходиться в Туреччині. Зазначимо, що напередодні великодніх свят Анна Сєдокова поділилася з фанатами планами. Тоді вона розповіла, що відправиться відпочивати і її сім'я нарешті збереться разом. Очевидно, в артистки все вийшло, і вона зараз на відпочинку.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз такої пікантної публікації і почали активно її обговорювати. Одна Анну засипають компліментами в коментарях, а інші засуджують за такі відверті фото, адже вона мати трьох дітей. "Яка попа", "Красива, талановита, ніжна і чудова дівчина. Ви, Анно, неймовірна мама", "Знатний горішок", "Ідеальні пропорції", " Це ну неможливо чудово", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Анна Сєдокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала дещо тверде.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".