Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram відео своїх виступів. Після того, як знаменитість гастролювала з шоу-туром "Діва" Росією, вона вирішила підкорити Німеччину.

Так, Лорак вирішила підкорювати публіку Німеччини на своїх концертах відвертими нарядами й провокаційними позами.

Виконавиця виступила в місті Карлсруе. На відео, які артистка опублікувала на своїй сторінці в Instagram, поп-діва танцює на сцені в фіолетовому боді з відкритими плечима. Таке вбрання підкреслив ідеальну фігуру 40-річної Ані Лорак: вона "засвітила" пишні груди та ідеальні підтягнуті ніжки і сідниці.

Фанати співачки не оцінили такий образ і вщент розкритикували Лорак:

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Я розумію, що фігура гарна, але це сцена і не обов'язково ж в трусах виходити", "От все добре..але в купальнику співати - це, звичайно, жесть! Ну не повинно бути так! Скоро взагалі з голими сідницями будуть пригати на сцені", "І знову в трусах. Труси та шуба, трус без шуби. Чекаємо шубу без трусів", "Нормальна співачка в такому вбранні на сцену не вийде", "В одязі вже слабо виступати", "Без трусів ще б вийшла".

На другому відео співачка виступає в боді бежевого кольору, яке зливалося з кольором шкіри. З такого вбрання всі принади Лорак вивалюються назовні. Доповнила образ вона великим наряд білим кардиганом зі пір'ям.

Фани Ані Лорак бурхливо відреагували на її зовнішній вигляд та знову гнівно відгукнулися в коментарях: "І знову все чудово, але вбрання", "Як завжди гола жесть! Ну для чого? Чому не прислухатися до думки людей?"

Нагадаємо, що Лорак показала груди фанатам: так раділа, що вискочила з білизни.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.