Акторка "Жіночого Кварталу" Ірина Сопонару показала шанувальникам, як проходить її відпочинок на турецькому курорті Бодрум.

Відповідній кадри вона опублікувала на своїй сторінці у Instagram.

Зокрема, 32-річна гумористка поділилася цілою серією пляжних фото з відпочинку.

На опублікованих кадрах відома гумористка позує у спокусливому бікіні і не соромиться демонструвати струнку та підтягнуту фігуру. Фото зроблені на тлі барвистою природи турецького курорту.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Шанувальники не залишилися байдужими до таких гарячих знімків. У коментарях під ними з'явилося безліч захоплених відгуків.

"Іра Ви божественна !!! Ви дуже красива!!! Ваш купальник прекрасний!", "Яка красуня нереальна!", "Іра ти класна. Але цей купальнік ці труси це жах .. викинь його. краще голою ходи", "Ух яка красуня ...", "Просто вогонь", - пишуть шанувальники.

Варто нагадати, що у країнська співачка, а віднедавна зірка студії "Квартал 95", Віра Кекелія активно веде свій профіль у соціальній мережі Instagram та часто ділиться з прихильниками особистими фото. Нещодавно Віра відправилася на відпочинок до Туреччини. Співачка потішила прихильників фото, на якому показала сексуальне тіло.

"Доброго ранку)", - лаконічно підписала фото Віра Кекелія.

Нагадаємо, новообраний президент України і зірка студії "Квартал 95" Володимир Зеленський показав фото дружини Олени в купальнику і без макіяжу. Варто відзначити, що протягом останнього часу дружина переможця виборів президента Володимира Зеленського Олена все частіше з'являється на публічних заходах.

Як повідомляв "Знай.ua", донька актриси "Квартал 95" Олени Кравець та її чоловіка Сергія Марія росте справжньою красунею і копією мами. У своєму Instagram Маша ділиться безліччю фото і відео. Дівчина публікує знімки з подорожей, а також відео своїх занять танцями.

Також "Знай.ua" писав, що відома українська комедійна акторка і зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець показала своїх дітей - близнюків Катю і Ваню. Зовсім недавно Олена Кравець дала інтерв'ю Жені Жигаліній для її YouTube-каналу Женін журнал. Зірка розповіла про те, як виховує 2-річних Катю і Ваню.

Росія заборонила експорт нафти в Україну: чого хоче Путін. Сергій Куюн