Популярний український телеведучий Дмитро Комаров, відомий завдяки своєму проекту "Світ навиворіт", приголомшив шанувальників.

Він знявся в спокусливій фотосесії з оголеними красунями.

Перед камерою він постав зухвалим мачо, якого оточують спокусливі красуні в прозорих шатах, повідомляє Телеграф.

Разом з Дмитром Комаровим для глянцю знялися DJ Nana (справжнє ім'я – Анастасія Кумейко) і актриса та ведуча Іванна Онуфрійчук. Телеведучий приміряв ефектні класичні костюми, а ось запальні брюнетки з'явилися в журналі в сексуальній білизні і прозорих сукнях.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Довго вагалася, роздягатися для чоловічого глянцю. Ви не уявляєте, щодня мені пишуть з багатьох видань! Ну що ж, не встояла. Дивіться результат на обкладинці і сторінках журналу XXL. Вийшло дуже гаряче, адже поруч зі мною – прекрасна Nana і мачо Дмитро Комаров", – поділилася враженнями одна з моделей, Іванна Онуфрійчук.

За час своєї кар'єри Дмитро Комаров встиг створити імідж скромного мандрівника, який не боїться їхати в екзотичні і небачені глядачам місця світу. Однак цей образ телеведучий майстерно порушив, знявшись в сексапільній фотосесії для чоловічого журналу XXL.

Нагадаємо, відомий український телеведучий Дмитро Комаров поділився емоціями після офіційної перемоги Володимира Зеленського на президентських виборах.

Комаров зазначив, що президентом України став нормальна жива людина, "а не космонавт, який живе десь в паралельній реальності".

Нагадаємо, у новому випуску програми "Чисто News" актори студії "Квартал 95" Євген Кошовий і Валерій Жидков розповіли про те, що народний депутат Володимир Парасюк "мітить" у крісло губернатора. Кошовий пожартував, що теж не відмовився б від такої посади.

Як повідомляв портал Знай.uа Володимир Зеленський прокоментував новину про те, що ЦВК нарешті офіційно визнала його перемогу на виборах.

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський ніколи не представляв інтереси скандального олігарха Ігоря Коломойського і ніколи не буде чиєюсь маріонеткою. Про це заявила дружина шоумена Олена Зеленська.