У суботу, 4 травня, популярної української співачки Насті Каменських виповнилося 32 роки. Саме час згадати про найцікавіші факти з життя яскравою і сексуальної зірки вітчизняного шоу-бізнесу.

Настя Каменських народилася і виросла в творчої та спортивної сім'ї. Її мама співала в хорі, а тато був капітаном волейбольної команди "Динамо".

В якості псевдоніма Настя взяла собі дівоче прізвище мами – Каменських.

У дитинстві співачка деякий час жила у Франції та Італії.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Настя вчилася в Українсько-американському гуманітарному інституті на спеціальності "Зовнішньоекономічна діяльність".

У 2004 році NK отримала свою першу пісенну нагороду. Це була гран-прі фестивалю "Чорноморські ігри".

Каменських мріяла співати у ВІА Грі, але побоялася звернутися до продюсера відомо групи. Також вона планувала брати участь у "Фабриці зірок", але їй не вдалося пройти кастинг.

Каменських мріє про власну родину. Вона часто повторювала в інтерв'ю, що до 30 років їй потрібно обзавестися чоловіком і дітьми.

"Я хочу присвятити своє життя собі, своїй сім'ї і дітям", – повторювала Настя.

Однак зараз вона будує неймовірно успішну кар'єру і з'являється на перших рядках музичних чартів.

Раніше повідомлялося, що друзі і колеги по цеху активно вітають Настю зі святом. Сама ж співачка ділиться фото і відео з Туреччини, де відзначає день народження з друзями і репером Потапом, з яким їй приписують роман.

Як видно зі знімків, для співачки влаштували справжнє свято - гелієві, повітряні кульки, шоколадний торт з макарунами і свічками - все, що потрібно для щастя.

Нагадаємо, Каменських порадувала фанів жарким знімком в тісному купальнику.

Як повідомляв Знай. ua, Каменських підкорила фанатів несподівано новим цибулею.

Знай. ua писав, що Настю Каменських ніжно привітав ще один близький чоловік.