Колишня завідувачка дитячим садком на Київщині Олена Савраненко, яка виконує реп під псевдонімом Alyona Alyona, поїде підкорювати Європу в 2019 році.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, на сайті одного з найвідоміших фестивалів світу ziget Festival 2019, який пройде з 7 по 13 серпня в Будапешті вона вже вказана у якості запрошеного гостя.

Відомо, що реперша виступить вже у перший день фестивалю.

Alyona Alyona
Alyona Alyona

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто відзначити, що крім українки на фестивалі візьме участь ще один українець. Так, організатори вже анонсували виступ Івана Дорна, виступ якого відбудеться 11 серпня, близько 23:00.

Також вже відомо, що на масштабний співочий захід відвідають зірки зі США, Бельгії, Великобританії, Нідерландів, Франції, Польщі, Австралії, Ізраїлю, Угорщини і Німеччини.

Крім того вже навіть названо хедлайнерів фестивалю. Ними стали Ширан, Florence + The Machine, Foo Fighters, The 1975, Twenty One Pilots, Martin Garrix, Post Malone, The National

Варто нагадати, що українська реп-виконавиця Alyona Alyona стала героїнею всесвітньо відомого американського глянцевого видання Vogue. Дівчина знялася у фотосесії та розповіла в інтерв'ю виданню про свій життєвий шлях. Alyona Alyona розповіла про початок кар'єри. Виконавиця зізналася, що пережила непростий період, коли її не сприймали серйозно.

Нагадаємо, ще не так давно Альона Савраненко була простою вихователькою з пишними формами. Працювала в дитячому садку, і ніхто не знав про її потужні творчі здібності. Проте зовсім нещодавно дівчина прославилася на всю Україну.

Як повідомляв "Знай.ua", Іван Дорн випустив кліп на пісню "Мужа дома нету", яку він записав разом з новим проектом Zventa Sventana фіналістки шоу Голос Тіни Кузнєцової. У п'ятихвилинному відео музиканти танцюють посеред лісу під музику, що поєднує в собі традиційні фольклорні мотиви та електронне аранжування.

Також "Знай.ua" писав, що українська реперша Alyona Alyona (Олена Савраненко) , яка стрімко увірвалася в шоу-бізнес, випустила свій дебютний альбом під назвою "Пушка". До платівки увійшли 13 треків, в тому числі "Голови", "Рибки-3", "Відчиняй" і "Залишаю свій дім".

Зеленський повинен виправдати очікування людей - посадити у в'язницю корупціонерів. Пальчевський