Відома українська співачка Злата Огнєвіч в інтерв'ю виданню Знай.uа розповіла про свій новий кліп на пісню Солодка кара”, який знімався на заводі "Електромаш".

Так, співачка розповіла, що музику і текст написала авторка Ейра, Вадим Лисиця та Михайло Кошовий зробили аранжування пісні. Співачка розповіла про те, де і як проходить знімальний процес.

"Ми знімаємо Кліп на занедбаному заводі “Електромаш” - такий у нас є в Києві. Він частково робочий, частково ні. Я давно хотіла зняти таке “урбан” відео, в якому буде мінімум побудованих декорацій і буде максимум природності, відкритості - щоб моя особистість і люди, які в кадрі, не ховалася за гарним антуражем, за красою костюмів, за якоюсь приглаженностью. Таке “трушне", - заявила Огнєвіч.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Співачка також поділилася своїми емоціями і почуттями до нового кліпу.

"Я з'явлюся в дуже природному, натуральному образі. У мене їх там у кліпі всього два. Я люблю брючні костюми і елементи брючних костюмів. Образи - ода чистоті: мінімум химерності, максимум природності. Я дуже ратую за те, щоб на передній план виходила особистість. Це кліп про стан, про внутрішні переживання, пісня теж про це. Про те, що ми всі зовні хочемо здаватися усміхненими, успішними, що “у нас все добре”, але ніхто навіть не підозрює, яка буря пристрастей вирує всередині кожної людини, скільки в ньому живе сумнівів, страхів, якихось таємних надій", - розповіла вона кореспондентці Знай.ua.

Зазначимо, співачка Злата Огнєвіч викликала бурю суперечливих емоцій у шанувальників та гостей церемонії музичної премії "Золота Жар-птиця-2019", куди прийшла в ультракороткій сукні золотистого кольору. Сукня підкреслила всі переваги артистки - стрункі ноги, осину талію і пишне декольте.

Нагадаємо, раніше Злата Огнєвіч викликала бурю емоцій у шанувальників та гостей церемонії музичної премії "Золота Жар-птиця 2019".

Як повідомляв портал "Знай.uа", Злата Огнєвіч порадувала шанувальників фото в спокусливому образі, яке було зроблено в Берліні.

Також Знай.uа" писав, що Злата Огнєвіч здивувала фанів сміливим і яскравим фото.