Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу миле фото з відпочинку. На фотографії, що з'явилися в записі Лободи, вона постала на огляд публіки в гарячому образі, десь за кордоном. Шанувальники припустили, що співачка виїхала з Росії після скандалу на шоу "Голос. Діти", що виходить на путінському телеканалі. Інші ж вважають, що Лобода поїхала відпочивати з дітьми на травневі свята. Як би там не було, зірка таки покинула Росію.

На знімку вона позує в пляжному образі, лежачи на шезлонгу біля басейну. Як видно на фото, Світлана прийшла позасмагати в "хижому" леопардовому купальнику, який видно тільки зверху, оскільки фото зроблене з такого незвичайного ракурсу. Волосся зірки розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі видно макіяж. Лобода лежить в розслабленій позі, закинувши руку за голову.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У підписі до фото Світлана Лобода нічого не написала, залишила тільки смайлик у вигляді пальми. Така публікація зірки не залишилася без уваги фанатів. Фолловери почали активно обговорювати фотографію Лободи, вгадувати, куди вона вирушила відпочивати, а також бажають їй хорошої відпустки. А ось деякі в коментарях все ще обговорюють скандал на шоу "Голос. Діти". "Ви одна з тих, хто може так підняти мені настрій. Спасибі за те, що ви є", "Надихаєте своїми фотографіями шалено", "Я так рада бачити, що вам добре", "Ви навіть відпочиваєте красиво", - пишу в коментарях до фото.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.