Російський співак Борис Гребенщиков дав інтерв'ю, в якому розповів про своє ставлення до чудес, про євреїв і те, що значить бути людиною. Розмова відбулася в Тель-Авіві Ізраїлю у неділю, 5 травня.

Виконавець не любить витрачати слова, а тому відповідав коротко, але ємко на поставлені питання. Він говорив про себе і про світ, а також про чудеса і те, звідки беруться його пісні.

Гребенщиков пояснив, що для нього означає бути людиною.

"Мене вчили спочатку бути вихованою людиною, потім знаючим чоловіком, потім мене вчили, щоб я був математиком, потім статистиком, потім кимось ще. Я вчився співати пісні, вчився цьому, тому. Це все час закривало від мене значно важливішу річ. Художник, поет, письменник, музикант, рок-бомж, пірат, хто завгодно – це всі фази проходять і не дуже цікаві, тому що нас ніхто ніколи не навчає бути людиною", - розповідає він.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

При цьому, на думку музиканта, для того, щоб бути людиною, треба добре ставиться до людей і добре ставиться до себе, тобто мати гідність і відчувати й поважати гідність інших.

Крім того, він розповів, що єврейський народ є прикладом для всього людства. І такої мирної обстановки немає ніде в світі.

Чудеса, на думку Гребенщикова, відбуваються постійно. У тому числі він ніколи не зможе написати пісню, якщо не станеться дива.

"Те, що ми взагалі сприймаємо щось у світі, це найбільше диво, що відбувається на Землі", - розповідає музикант.

Нагадаємо, Гордон розповів про жорстку цькування Пугачової в Росії.

Як повідомляв Знай. ua, Борис Гребенщиков співав про репостах, ретвитах, дауншифтери, Бенксі і Харві Вайнштейне.

Знай. ua писав, що в Україні скасували концерти Гребенщикова і Бикова.