Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова активно веде свій профіль у соціальній мережі Instagram. Шанувальники уважно стежать за її публікації, а число фанатів Суперблондинки постійно збільшується. Нині за її сторінкою стежать вже 1,7 мільйона користувачів. Так, прихильники Полякової поставили їй декілька особистих запитань.

У спеціальній рубриці Instagram-stories користувачі соцмережі поцікавилися, чому зірка не показує свого чоловіка.

Оля Полякова відповіла на питання прямо і не стала приховувати своє ставлення до цього питання. Співачка пояснила, він не любить фотографуватися і зніматися, а вона у свою чергу поважає його думку і не збирається порушувати його право на приватність.

"Він не любить ні фотографуватися, ні зніматися, його немає ні в одній соцмережі, і я поважаю його право на приватність", - написала Полякова.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Окрім цього, прихильники також поцікавилися, чи змінилися стосунки Полякової та її чоловіка з часом. Суперблондинка у свою чергу відповіла, що вони змінилися, але досі приносять радість та не "напрягають".

Оля Полякова з чоловіком

"Ну звичайно, але вони так само приносять радість і не напрягають, це важливо - не напрягати одне одного, давати дихати, у таких стосунків немає кінця", - відповіла артистка.

Нагадаємо, що нещодавно Оля Полякова вирішила розкритикувати форми всесвітньо відомої світської левиці Кім Кардашьян, яку наслідують мільйони шанувальників. Так, артистка виставила кадр з аккаунта героїні реаліті-шоу, де та позує в досить невдалому облягаючому вбранні зі спини. Оля обурилася, чому ця жінка досі диктує моду.

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Полякова залишилася дуже незадоволена переглядом шоу "Холостяк" і висловила свою думку в коротенькому відео, назвавши побачене "сексизмом, шовінізмом і патріархальним цинізмом".

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.