Тіна Кароль, як і багато зірок шоу-бізнесу, активно веде сторінку в Insyagram, куди регулярно викладає знімки і відео зі своїх виступів, зйомок і повсякденного життя. Нещодавно популярна співачка опублікувала в соціальній мережі фотографію, на якій постала перед своїми шанувальниками в образі фехтувальниці.

Більшість фанатів тепло прийняли публікацію, що висловили в численних коментарях, однак серед підписчиків Тіни Кароль знайшлося чимало й таких, кому знімок до душі не припав. Вони також прокоментували його: "Космонавт - Тіна готова до відправлення у відкритий шоу-бізнес", "Жінка акуратніше так і пробити наскрізь можна", "В такому прикиді бджоли не страшні", "Зніми маску не лякай людей", "Бджільництвом захопилася? ахахаха".

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Коментарі

Раніше ми вже писали про пікантний знімок Тіни Кароль, яким вона змусила серця своїх фанатів битися частіше. Не так давно знаменита виконавиця опублікувала фото, на якому зображена в ніжному образі, одягненою в стриманий і елегантний наряд. В той же час їй вдалося дуже вигідно підкреслити свої привабливі форми, про що фанати не забули написати у своїх численних коментарях. Шанувальники співачки зазначили, що у Кароль є справжній талант, який проявляється на приголомшливих знімках, при цьому вони також вважають їх дуже привабливими за рахунок відсутності вульгарності.

Тіна Кароль

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що на сторінці фан-клубу Тіни Кароль в соціальній мережі опублікували відео, на якому виконавиця мчить по дорозі зі швидкістю близько 250 км/год. Це дуже обурило її шанувальників, які заявили про те, що співачка зовсім не думає про безпеку і може позбутися найдорожчого.

Як повідомляв портал "Знай.uа": не так давно Тіна Кароль відвідала популярне шоу з Катериною Осадчою, де виконала свій новий хіт. При цьому вона вийшла на сцену у відвертому вбранні з прозорими деталями, чим добряче полоскотала нерви своїм численним фанатам.

Також "Знай.uа" писав, що нещодавно Тіна Кароль похвалилася дуже незвичайним вбранням з премії "Золота Жар-птиця", проте фанати розкритикували її смак у численних коментарях.