Відомий і популярний співак Олег Газманов опублікував цікаве фото з резидентом "Comedy club" Павлом Волею.

На знімку видно, як Газманов стоїть біля коміка з піднятим пальцем вгору, очевидно натякаючи, що радий цій зустрічі.

"Знявся в #камедиклаб з Павлом. Спочатку сумнівався йти чи ні, але тепер не шкодую. Давно так не сміявся!" - підписав фотографію Газманов.

Декорації свідчать про те, що фото було зроблено на шоу "Імпровізація".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Судячи з усього, любитель ясних днів сам не зрозумів, куди потрапив.

Варто нагадати, що Шанувальники порівняли знімки постаті української поп-співачки Анни Седоковой до і після фотошопу і були різко розчаровані.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що колишня учасниця групи "Віа Гра" Анна Седокова постійно тішить шанувальників відвертими кадрами. На цей раз співачка опублікувала гарячі фото з відпочинку в Туреччині, куди поїхала з дітьми.

На власній сторінці в одній із соціальних мереж Седокова опублікувала кадр, де позує лежачи на шезлонгу біля басейну. Зірка одягла яскраво-червоний купальник і зухвало виставила сідниці.

"Мама буде денс", - підписала фото Ганна словами своєї нової пісні "Яжемать".

Проте вже незабаром співачку чекав неприємний сюрприз, так як виявилося там же відпочивав шанувальник Седокової, який зміг сфотографувати її зі спини.Його ж кадри радикально відрізнялися від фото самої співачки.

Ще ми писали, що Відомий український співак, який переміг у Національному відборі і став учасником "Євробачення" в 2018 році, Костянтин Бочаров, більш відомий як Melovin, і якого ще називають українським Дракулою, часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз артист порадував фоловерів новим відео, яким анонсував свої виступи з групою "Антитіла".

Нагадаємо, Відомий російський співак і актор разбився прямо по дорозі з Храму

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Білан нажахав стриптизом під Лободу прямо на сцені

Також Знай.ua" писав про те, що Кіркоров розкрив передсмертну пораду матусі