Скандально відома українська співачка MARUV любить епатувати публіку. Так, цього разу вона показала, як проходять зйомки її нового кліпу на фото.

Відповідний знімок співачка опублікувала на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

У підписі до фото MARUV пообіцяла представити нову роботу спільно з діджеєм Mosimann вже 17 травня.

Судячи з фото зі знімального майданчика, кліп вийде дуже яскравим. Чого варте одне фото Марув в костюмі тілесного кольору. Дівчина зігнулась просто в неймовірній позі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Бережи ноги, будь ласка. Дуже небезпечна платформа", "Тут без фастум-гелю не обійтися...", "Викликайте екзорциста", - пишуть передплатники зірки.

Варто зазначити, що епатажна українська співачка MARUV, яка зі скандалом відмовилася представляти Україну на "Євробаченні-2019" після перемоги в національному відборі, представила провокаційний кліп на пісню Siren Song.

Перед виходом кліпу на пісню Siren Song в мережі запустили челлендж #BANG, в рамках якого фани могли представити свої версії вірусного танцю під пісню MARUV. У своїх соцмережах танець на нього виклали Іван Дорн, Антон Савлепов (АГОНЬ, ex-QuestPistols), група ViuViu, Іда Галич і Саймон (NRJ).

Нагадаємо, відкриття цьогорічного пісенного конкурсу "Євробачення -2019" може стати одним з найяскравіших. І увійде в історію, організатори конкурсу мають божевільні плани, і якщо їх реалізують, це буде фурор на увесь світ.

Раніше Знай.uа повідомляв, стало відомо вже офіційно, що українська артистка Вєрка Сердючка таки виступить на конкурсі "Євробачення-2019".

Також Знай.uа писав, вокалістка популярної української групи Freedom Jazz стала мамою. Радісною новиною солістки колективу поділилися в Facebook.